Gönen Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 90 (266) 762 15 23
Belgegeçer :
WEB https://gonenmem.meb.k12.tr
Adres : Gündoğdu Mah. Yeni Sanayi Sitesi 3032. Sokak No 3/1 10900 GÖNEN / BALIKESİR
VİZYON : Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, kendinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak birer meslek sahibi yapabilmektir. Ayrıca, Türk Toplumunun refah ve mutluluğunu arttırabilmek için öğrencilerimizi beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe kavuşturmak, kendi haklarını savunan, başkalarının haklarına saygı gösteren, kendini ve düşüncelerini en iyi ifade edebilen birer birey olarak yetiştirmektir. Öğrencilerimizi, doğruluktan ayrılmayan, alçak gönüllü, cömert, kendisini halka adayan, kimseye düşmanlık ve kin duymayan, büyüklere saygılı, küçüklere şefkatli olan, hile yapmayan, yalan söylemeyen, üreten ve ürettiğini ekonomik tüketen, nitelikli ve üstün birer insan olmalarını sağlamaktır.
MİSYON : Gönen Mesleki Eğitim Merkezi´nin misyonu; Atatürk ilke ve inkilâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin millî, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlâken yüksek karakterli, mesleğinin gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış değişimlere ve yeniliklere açık çırak, kalfa ve ustalar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 24 Kasım voleybol turnuvasında 3. lük.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim Tam Gün Tam Yıl Eğitimi
Saatler : Sabah : 08:30 - 16:45 Gece : 18:00 - 21:00
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli (Doğal Gaz)
Servis :
Ulaşım : Yürüyerek ya da toplu taşıma araçlarıyla.
Yerleşim Yeri : Gündoğdu mah. Yeni Sanayi Sitesi 255. Sokak No: 3 10900 - GÖNEN / BALIKESİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1000 - 1500 mt arası.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :